Concert Hank Timberlake in aula UNDO in 2 minuten uitverkocht

de Amerikaanse popster Hank Timberlake
De Amerikaanse popster Hank Timberlake

Het concert van de Amerikaanse popster Hank Timberlake in de aula van Universiteit Doesburg was maandagochtend binnen 2 minuten uitverkocht. Geruchten over een extra concert in Doesburg worden door concertorganisator B. Vermeer van het College van Bestuur tegengesproken.

Maandagmorgen om 10.00 uur begon de voorverkoop voor het optreden van Hank Timberlake, dat plaatsvindt op 24 augustus. Vooraf waarschuwde de UNDO al voor online wachtrijen. Daar bleek niets aan gelogen: fans moesten tot zestig minuten wachten voordat zij überhaupt op de website konden inloggen om een kaartje te bemachtigen.

Adempauze

Het is de eerste keer dat Hank Timberlake Doesburg aandoet. Ruim vier jaar geleden stond hij al eens bijna in de aula van de UNDO, maar tot op heden onopgehelderde omstandigheden waren er debet aan dat het concert moest worden afgezegd. Na een adempauze van enkele jaren is de Amerikaan dit jaar bezig met een comeback. Zo verscheen vorige week zijn vierde studioalbum You’re fired Hank, the story of my life and other lies en verzorgde hij onlangs tijdens de rust van de wereldkampioenschappen vee-beoordelen een optreden.

Hank Timberlake is een volle neef van wereldster Justin, en gaat volgens popcritici een gouden toekomst tegemoet. Behalve in Doesburg treedt Timberlake op 15 juli op tijdens een live-uitzending van Radio Helmond. Ook dat concert is inmiddels uitverkocht.